Σάββατο, 18 Μαϊος

Αναζήτηση

Εκδηλώσεις 2018


Επιτάφιος 2018


Αγώνες Δρόμου Παναγία Μερέντα 2018

Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής
Ιερός Καθεδρικός Ναός Αγίου Ιωάννου Μαρκοπούλου

 

5ος Αγώνας Δρόμου "Παναγία Μερέντα 2018"

Για ακόμα μια χρονιά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη οργανωτική επιτυχία ο 5ος Αγώνας Δρόμου στο παρεκκλήσιο της Κοιμήσεως και Εισοδίων της Θεοτόκου "Παναγία Μερέντα" σήμερα Κυριακή 18/11/2018.

Παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες (συνεχόμενη και καταρρακτώδη βροχή) συμμετείχαν 240 δρομείς και περιπατητές στον αγώνα των 10χλμ, καθώς και 8 μικρά παιδιά στον αγώνα του 1χλμ !

Οι συγκεκριμένοι αγώνες δεν έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα αλλά συνδυάζουν την Θρησκευτική πίστη και τον Αθλητισμό (σε ένα πανέμορφο φυσικό ανάγλυφο, μέσα στον Ιππόδρομο & το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας).

Για τη συμμετοχή δεν υπήρχε χρηματικό αντίτιμο. Όποιος ήθελε προσέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ανάγκες της Φιλοπτώχου Αδελφότητας της Ενορίας του Αγίου Ιωάννου. Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα, καθώς και τσάντα με προϊόντα από τους χορηγούς της περιοχής μας.

Εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και της Οργανωτικής Επιτροπής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν, μικρούς και  μεγάλους !

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.Νικόλαο με την ευλογία του οποίου γίνεται ο αγώνας, στους χορηγούς μας και ιδιαίτερα στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και στον Ιππόδρομο Αθηνών που κάθε χρόνο υποστηρίζουν την διοργάνωση, στην επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών Μαρκοπούλου – Κουβαρά και τον όμιλο της Βιοιατρικής, για την συνδρομή τους στην ασφάλεια των δρομέων του αγώνα.

Για πρώτη φορά εφέτος, ήταν τιμή μας, να έχουμε αρωγό την “Γαλιλαία”, την μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας της Ιερά Μητρόπολη μας.

Τέλος, ένα με μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους σαράντα πέντε (45) και πλέον εθελοντές της Ενορίας μας, που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση του αγώνα !

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, ευχόμαστε η Παναγία μας να μας σκεπάζει με την χάρη της !

 

Με τιμή

ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής & του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

π. Σταμάτιος Νικολάκης

 

 

Τα ΝΕΑ του ΝΑΟΥ

Προγράμματα

Επίσημος διαδικτυακός χώρος Ενορίας Αγ. Ιωάννου Μαρκοπούλου