Πέμπτη, 19 Μαϊος

Αναζήτηση

Ιερά  Μητρόπολη Μεσογαίας καί Λαυρεωτικής.

  Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Ιωάννου Μαρκοπούλου.

 

Ανακοίνωση αναβολής αγώνα δρόμου Παναγία Μερέντα   

    Αγαπητοί  δρομείς και φίλοι. Είμαστε  στην δυσάρεστη θέση να  σας ανακοινωσουμε την αναβολή του αγώνα Παναγία Μερέντα .

  Ολο το διάστημα της θερινής περιόδου συνεχίζαμε την προετοιμασία προκειμένου να  διοργανώσουμε τον φετινό αγώνα δρόμου . Εξετάζαμε μοντέλα εφαρμογής και συμμετοχής, όλα όσα έπρεπε να γίνουν. Ήμασταν ετοιμοι να ξανανιώσουμε μαζί σας όλα αυτά τα συναισθήματα .Της προετοιμασίας , των συμμετοχών , της αναμονής , του αγώνα  , της απονομής .... Ομως η Πανδημία συνεχίζεται και οι μεταλλάξεις προσβάλλουν ακόμα και νεότερες ηλικίες .Για τον λόγο αυτό η οργανωτική επιτροπή με σύνεση  αλλα και  στενοχώρια αποφάσισε να μην γίνει φέτος ο αγώνας δρόμου.Δεν θελαμε ο αγώνας αυτός να γίνει η αιτία τυχόν διασποράς covid  19.

   Για μας ο αγώνας αυτός είναι πάνω από όλα χαρά και απελευθέρωση απ τα καθημερινά. Δεν θα μπορούσε να γίνει μέσα σε ένα κλίμα φόβου για την υγεία των συμμετεχόντων. Το βιώνετε και εσείς και ελπίζουμε να μας καταλάβετε. Δέν θα αφήσουμε όμως την απογοήτευση να μας οδηγήσει μακριά απ το στοχο μας Ένας αγώνας Δρόμου στον τοπο  του αρχαίου Δήμου Μυρρινούντος που γινεται κάθε φθινόπωρο τα τελευταία χρόνια  προς τιμήν  της Παναγίας . Τον οργανώνουμε με διάθεση κσι ζήλο, πάντα γύρω από τον τόπο της Παναγίας Μερεντα.Το εκκλησάκι που οι ρίζες του φθάνουν μέχρι και τον 13ο αιωνα. Με την ευχη να περάσουν σύντομα οι ταραγμένες μέρες της πανδημίας, θα είμαστε έκει  του χρόνου έτοιμοι για να τιμήσουμε και εσάς ...  και την Χάρη της . 

Με τιμή  

Η οργανωτική  επιτροπή.

Τα ΝΕΑ του ΝΑΟΥ

Προγράμματα

Παρασκευή, Μαϊος 06, 2022
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Παρασκευή, Μάρτιος 18, 2022
Τρίτη, Φεβρουάριος 15, 2022
Το Σάββατο πριν από την Κυριακή της Απόκρεω, λέγεται - «Σάββατο των Ψυχών» ή Ψυχοσάββατο. Είναι το πρώτο από τα δύο Ψυχοσάββατα του έτους (το δεύτερο επιτελείται το Σάββατο πριν από την Κυριακή της Πεντηκοστής).
Σάββατο, Ιούνιος 06, 2020

Επίσημος διαδικτυακός χώρος Ενορίας Αγ. Ιωάννου Μαρκοπούλου